Prova på kurs

Rallylydnad - Viltspår - Klick & trick - Nosework
Är du sugen på att prova på en hundsport tillsammans med din hund, men vet inte vilken? Här har vi kursen för dig och din hund, vi kommer under fyra kurstillfällen prova på fyra olika hundsporter, där du och din hund får prova på grunderna inom varje sport, både praktisk och teoretiskt.

Rallylydnad : En hundsport där man tillsammans tar sig runt en bana med skyltar som visar med bilder och text vad man ihop med hunden ska göra vid varje skylt. En sport som bygger på samarbete och glädje.

Viltspår: I den här hundsporten är det hunden som är stjärnan, hunden ska med sin nos följa ett spår från en råddjursklöv och blod som droppats i skogen och tillslut hitta fram till klöven. En sport utmanande och stimulerande sport för hunden där den får stå i centrum.

Klick & trick: Hunden kommer klickas in och få lära sig några lättare typer av trix, som kan bl.a. kn använda sig av i exempelvis hundsporten freestyle där man dansar tillsamman med sin hund.

Nosework: Hundsporten där hunden får använda sin fantastiska nos till att söka efter specifika dofter i olika miljöer, hunden ska söka upp doften och markera den. Doften kan vara inomhus, utomhus, högt upp, långt ner, den kan sitta på ett fordon, här gäller det att använda näsan. En hundsport som är rolig, stimulerande och utmanande för hunden.

 4 kurstillfällen
Inom och utomhus
Pris 1.100 kr

Fyll i anmälan nedan